Bila baca entri Siti yang ini, tiba-tiba saya teringat permohonan cuti Hari Raya saya yang masih pending. Risau juga kalau-kalau tak dapat bercuti panjang.

See, still pending for my boss approval.

Cuti yang saya apply 23 – 25 September sahaja, tak tahulah kenapa masih pending. Mungkin boss tak perasan, tapi email notification dari system dah diterima masa saya submit this E-Leave.

Mungkin dia nak tunggu semua staff apply then baru dia approve cuti kami. Whatever lah. Saya memang mengharap dapat teruskan cuti after Public Holiday 21 & 22 tu. Kalau dulu masa bujang lagi saya tak ambil cuti yang panjang. Bukan nak beraya ke mana-mana pun setakat di kawasan kampung. Tambahan pula tempat kerja dekat dengan rumah. Semuanya tak jadi masalah. Sekarang dah kena bagi dua. Harap-harap boss fahamlah ya.

Dengarlah rintihan hatiku ini..uhuk..uhuk~

post signature