Saya sangat teruja bila blogwalking di blog Mama Adam Haikal, dan melihat ada satu contest yang di anjurkan oleh Miezaniera

“Contest Pasangan Seiras”

syarat2 wajib.

1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsa
yang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2.

2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan)
dan tinggalkan link nya di entri ini.

3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Tkde link tk Qualified ok.
copy je ni–>
http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html

syarat2 sunat.

4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,
tak yah la letak.

5. Pastu letakkan link http://miezaniera.blogspot.com/ di blog list anda.
6. Lastly, be my follower ;D
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional.

Mudahkan syarat penyertaannya. Oleh kerana mudah jadi saya nak mencuba nasib hari ini. Untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Orang kata muka kami seiras, tapi saya sendiri tak pasti tang mana yang seiras tu. Apa pun kita serahkan pada juri professional untuk menilai adakah kami layak untuk memenangi contest ini.


My Name: Hernee binti Samshudin
My Beloved Husband Name: Mohd Nazir bin Mahat


Yamprang..yamprengg.. fuhhh..fuhhh.. harap-harap bertuah ;p

post signature