hari ni saya dengan perasaan ngengada telah menukar blog template blog kesayangan saya ni. kalau si beliau tahu memang lah dia mengomel sekejap. saya suka tengok template yang ni. teruja nak menukar. hehehe~ saya dah terjumpa template ni sejak minggu lepas. tapi masih berfikir-fikir samaada nak menukar atau tidak. akhirnya saya buat keputusan menukar hari ini. bagi surprise untuk en. nazir.

sebelum kawan-kawan merindui saya selama dua hari kerana saya akan balik ke senggarang dan tak mungkin akan online, sila layan gambar saya dan kembar saya dibawah ;p

kesengalan menjelma hari jumaat lepas


[nota ringkas: menu buka puasa petang ini, mee hoon soto]

post signature