[Abaikan hidung model yang kembang ;p]

Hari ni saya nak berkongsi fungsi anak tudung syria. Mungkin ada yang dah sedia maklum. Tapi saya nak juga kongsi di blog saya ni. Sharing is caring~

Nampaknya ramai juga kawan-kawan yang dah terjebak dengan pemakaian tudung syria. hehehe~ Ok lah tu kan. Sekurang-kurangnya kita boleh bertukar tudung syria pandangan.

Ok, apa yang saya nak share disini.. selain digunakan untuk tudung syria ni, anak tudungnya juga boleh kita jadi kan anak tudung untuk shawl yang kita pakai. Contoh seperti model professional di atas ;p

Sekiranya, uolls tak berminat nak pakai shawl tanpa anak tudung. Atau dengan kata lain bentuk muka tak berapa sesuai. Atau dengan kata lain lagi, tak nak nampak melekap di muka, jadi boleh gunakan anak tudung ni. Saya belum confident nak pakai shawl tanpa anak tudung syria Nampak muka saya macam kelakar. Belum pun saya keluar rumah, baru je try di rumah dah ada orang gelakkan. Nyampah~

Untuk yang dah terjebak di dunia tudung syria tu, tambah-tambahkanlah koleksi ya. Saya tengah slow ber’online shopping’ buat masa ni. Takut kena bebel 7 hari 7 malam ;p

post signature