Jam dah menunjukkan 5 minit lagi ke pukul 1pm. Maknanya 5 minit lagi lunch hour. Tiba-tiba dengan masa yang suntuk ni, boss saya hantar email.

“Dear Hernee,

Pls assist on the below by today.”

On the below yang dia maksudkan ialah “Monthly Rolling Forecast 2009”. Dia lupa ke yang pukul 2 – 6 pm saya tak akan wujud di ofis ni. Bila masa saya nak siapkan kerja ni. Saya dah plan nak balik awal hari ni. Lepas kelas petang ni, terus cabut balik. Kenapa la dia tak bagi kerja awal-awal kan senang. Aduyai. Cina mudah lupa la~

Sekarang saya kena korbankan lunch hour saya untuk beberapa minit. Sabar je la~

[Nota Periksa: Petang ni ada test, tak sempat nak jengah notes. Malam tadi sekali lagi study sambil tidur ;p Walaupun kesuntukkan masa, sempat gak nak luah perasaan di blog ek.. felik..felik..]

post signature