Semalam balik kerja saing En. Nazir.

Makanya saya kena tunggu sampai ke pukul 8 malam. Itu yang semalam entry berduyun-duyun ;p Balik kerja kami terus ke Gelang Patah tuang minyak kereta. Sambil singgah isi perut. Kedai pilihan macam biasa kedai Awe. Rindu jus belimbing, tomyam dan yang penting sambal belacan dia. Slurrpppp..


Ni air belimbing kegemaran saya. Memang sedap sekucup rasa.

Sambal belacan paling sedap di bumi Gelang Patah. Takde kedai lain yang sesedap sambal belacan Awe ni. Serious~ ;p Dah bagi sepiring pun tak cukup. Dengan muka tak malunya saya mintak lagi sepiring.

Tomyam seafood dia yang meletop. Ohhh.. terlupa pulak kami makan lauk yang sama je malam tu. Dah lapar sangat kalau order lain-lain nanti lambat pulak. Perut saya dah masuk angin. Bukannya tak lunch, cuma masa lunch makan tak sepenuh hati. hehehe~

Hari ni pun saya balik lambat, saing En. Nazir. Adakah kami makan luar lagi??? ;p Rasanya ya kot. Cuma lokasinya tak decide lagi. Almaklumlah balik dah pukul 8 lebih nak tunggu siap masak bagai mau kejang urat perut tunggu masakan siap. hehehe~ Alasan kukuh lagi tak nak masak~

post signature