Dari pagi sampai lah ke petang saya tak dapat view blog saya ni.. apa sebabnya pun saya tak tahu.. bila saya view saja keluar lah pesanan khidmat masyarakat dari Microsoft Internet Explorer..entah-entah company ni dah block blog saya kot..huhuhu~kalau di block takkanlah saya boleh update..ye tak? isyhhh..confuse betullah..semalam masa meeting petang.. tiba-tiba boss saya tersebut “I tak nak datang ofis duduk bukak blog” ayat tu memang bukan ditujukan untuk saya..ditujukan untuk practical student di department kami.. tapi saya yang terasa.. hehehe~ berderau darah.. nampaknya boss saya bukanlah buta blog..

post signature