Hadoi..dgn semangatnya nak update blog..
tup² saya terlupa bawak usb cable..
macamana nak cerita ni..
saya kurang semangat kalau cerita tanpa gambar..
chewah~ poyo pulak tu..hehehe~

adakah akan di’postpone’ lagi cerita itu..
esok la saya update ek~
ni pun sebenarnya tak cukup kaki tangan nak buat kerja..
kerja menimbun pulak tu..
tapi tangan gatal lagi nak jenguk blog kawan²..
sambil menyelam minum air..hehehe~

baru sekejap dapat email dari HR..
confirm saya kena attend ESQ 8-10 May ni..
without En. Nazir..huhuhu~
takpe lah..biar isteri dia ni yang merasa penangan ESQ dulu..
hancur harapan makcik nak pergi ESQ sama²..isk..isk..
nasib baik ada kawan² Seed, Suhana, Liz, Fara, Emma..
boleh pergi sama²..
ok lah nak sambung jengah blog kawan² buat kerja dulu..
daaaaaaaa..

post signature