Tadi join lunch beramai² di Restoran Yeo Sekeluarga..

Lokasi di Persisiran Pantai Kg. Tg. Adang, Gelang Patah..
bersebelahan dengan Restoran Saujana..
[promote sikit..tapi saya tak dapat komisyen ok ;-p]

Sebenarnya lunch ni untuk trainer²..
saya pun tak perasan yang saya di invite..
last minute ni baru check email..
saya bukannya trainer..
jadi saya buat tak tahu je lah..
tiba² officemate saya terus ajak gi..
rezeki jangan ditolak..musuh jangan dicari.. ;-p
saya pun join je la..makan free kan..hehe~
ikutkan ade 3 org perempuan yg join tmasuk saya..
tapi dua² orang cancel..
maka saya menebalkan muka la ke sana..


ini saja makanan yang sempat saya snap..
[malu pulak orang tengok..sakai nya minah ni ;-p]
dengan muka separa malu saya ngapp je makanan yg ada..
kalau malu lebih sangat lapar pulak nanti..

makanan kat sini boleh tahan gak..
ni kali ke 3 saya ke sini..
selama kewujudan restoran ni la..
semenjak saya sekolah menengah..
saya lebih suka ke Saujana..
kat sini masakan Chinese style..
anak beranak tauke ni saya kenal sangat..
sempat juga berborak tadi..
saya mana boleh duduk diam..
selagi ada orang kenal selagi tu lah..
saya pot pet pot pet..hehehe~

makan tadi sangat kenyang..
thanks to our big boss & our company too..
kekenyangan membuatkan mata saya jadi layu..
saya MENGANTUK sekarang ni..
betul..tak tipu..rase nak bersenam jap..
biar rase mengantuk ni pergi..
shuhhh..shuhhhh.. ;-p

post signature