Kenapa saya punya tajuk “Cina Kopet”???
sebab saya bengang dengan Cina Kopet tu..
dia ni IT Vendor..datang nak betulkan system..
system untuk update digital signboard kat area port ni..
tukang update nya..tu..tu..yg nampak bahu tu.. ;-p

oleh kerana dia berlama²an di belakang saya..
maka saya tak senang duduk nak baca blog kawan²..
senget sana..senget sini..semata² nak cover monitor..
terkedek² pulak tu dia set up..
nasib baik dia tak sombong..
kalau tak..dah kena dush² dari belakang..hehehe~

dari pukul 2 sampai pukul 3.30 dia duk belakang saya..
tapi saya sempat juga update entry ni..hehehe~
walaupun dalam keadaan terkepit²..ngee ;-p
kalau dia perasan saya update blog..
ada pulak dia mengadu dgn boss saya..
hehehe~ tau takut ek..

post signature