Sesampai kami di Bukit Indah..
hujan lebat sangat..pusing beberapa kali..
tapi masih takde tempat yang sesuai..
mengenangkan Seed ni preggy..
saya kena lah mencari tempat yang tak berapa jauh..
kesian pula nanti dia kena berjalan jauh..

ada juga niat kami nak salah guna kemudahan awam..
rasanya macam nak parking di kawasan disabled people saja..
tapi takut pula..nanti tengah dok shopping..
ada yang buat announcement..

“Perhatian kepada pemilik kereta JJD 9297 sila alihkan kenderaan anda, kerana kami mendapati bahawa anda bukanlah pelanggan kurang upaya”

;-p

ini yang otak saya terfikir..
jadi kami terus je parking di kawasan lain..
memandangkan hujan dah beransur reda..

mula2nya kami plankan nak makan di McD..
bila dari luar kami nampak Nandos..
tiba2 Dida plan ubah lokasi..
saya dan Seed on saja..
janji saya makan..hehehe~

dah terlalu lama rasanya saya tak ke Nandos..
kalau dulu masa study di Melaka..
pernah juga makan di Nandos..
bagi Dida..ni memang favvy dia..

ini dia penggemar sejati Nandos..
saya tak tahu apa motif dia tutup badan..
tapi dalam hati saya sudah sedia maklum..
hehehe~ kerana dia selalu suka cover badan atau muka..

si pencinta Nandos memilih 1/4 Chicken with Coleslaw & Peri Chips..
pilihan perasa nya sudah tentu.. Extra Hot..dia suka pedas2..
minum air mineral saja..

si empunya blog ini..
yang selalu mengembangkan hidung..
juga tak sabar nak menikmati makanan..

dengan semangat waja..kerana terlalu lapar..
si empunya blog memilih untuk makan 1/4 Chicken with Coleslaw & Peri Corn..
pilihan perasa hot saja..juga memilih mineral water..
kerana beliau telah lama melupakan carbonated drinks..
untuk memilih Milo Ice..rasa seperti kemuakkan..
beliau fikirkan Peri Corn tu macam corn di Kenny Rogers..
rupanya..beliau terpaksa bertungkus lumus mengokang corn itu..

si Mak Buyong yang cute ni juga sangat teruja memilih makanan..
jangan tanya saya kenapa dia menutup kepala dengan buku menu itu..
walaupun saya sudah tahu jawapannya..
itu rahsia kami.. syyyyyyyyyy.. ;-p

Seed memilih 1/4 Chicken with Coleslaw & Peri Potato Salad..
pilihan perasan yang Mild saja..ibu mengandung tak boleh makan pedas2 ya..
dan memilih Milo Ice.. actually dia mengidam carbonated drinks..
harap besabar sehingga kelahiran bayi comel..

sangat enak ya kawan2..
ditambah dengan perisa2 tambahan ini..
semakin terangkat kepedasan..
tapi saya tak berani makan terlalu pedas..
Dida yang gila pedas..takde masalah untuk menambah kepedasan..

Sempat gossip itu dan ini..
sambil2 menahan pedas..
rasa macam sambil gossip sambil cili mulut sendiri..
hehehe~

tapi kami tak mengumpat tau..
kami berkongsi cerita masing2..
maklum lah nak kumpul ramai2 sangat susah..
masing2 ada hal sendiri..

Sebelum keluar dari Nandos..
kami diminta untuk mengisi borang penilaian staff..
staff yang melayan kami..


We don’t want to be a chicken!
so we say something!

Ini tugas Dida..
dia yang tukang evaluate..
tapi dia bagi yang elok2 saja..
most of the answer dia letak excellent..

tiba ruang nama staff..
kami sangat tak perasan nama staff itu..
nasib baik lah empunya blog ni suka snap gambar secara curi2..
dapat juga merujuk gambar itu..
tapi malang sekali namanya tak jelas..

kami buat taktik kotor..
masa dia lalu tepi meja kami..
saya sempat tengok name tag dia..
ooohhhh..itu nama dia..


Ini dia staff yang di evaluate oleh Dida..
Mai namanya.. ok la..tak berapa mesra alam sangat..compare dengan yang lain..

tapi still dappat excellent okie..
baik betul hati Dida ni..
selepas makan kami terus ke tujuan asal mencari hadiah..
ada lagi cerita sambungan ya..
stay tuned!