Lepas makan kami terus ronda²..
sekali sekala kan..sebenarnya sebelum makan kami dah tersangkut di Padini..
sempat lah saya menyambar sepasang sandal Vincci..
kasut ni dah lama saya nak beli..
tapi mase tu stock untuk warna hitam dah habis..
alang² dah terjumpa ni..terus beli..

lepas satu kedai..satu kedai kami masuk..
namun saya masih tak beli hadiah untuk Azie..
yang saya paling ingat mak suruh beli..
blender punya glass..itu penting!
kalau tak mak saya membebel 5 hari 5 malam jawabnya..
ampun mak.. ;-p

Seed dan Dida nak beli pergi Sox World..
nak cari stokin katanya..saya ikut saja..
jeling² juga di kedai accesories..
tapi tak beli apa pun..

pusing² masih takde idea..
akhirnya saya masuk semula ke Living Cabin..
beli kan Azie bekas potpuri ini saja..
saya beli dua..sebenarnya ada 2 orang kawan saya naik pelamin dalam bulan ini..
dua² namanya Azie..sorang bff masa sekolah (5/4) sorang lagi bff masa zaman U (25/4)..
alamak terkantoi sudah..minta² Ajie tak view blog dalam masa terdekat ni..hehehe~

Hari ni juga sebenarnya Anniversary Day mak dan ayah Seed..
Happy Anniversary Pakcik n Makcik..
so dia nak belikan kek untuk meraikan mak dan ayahnya..
saya pun memang merancang nak belikan something untuk En. Nazir..
mula² plan nak ke Big Apple..akhirnya kami ke..


saya belikan En. Nazir Chocolate Indulgence 2 slice saja..
sangat sedap rasanya..heaven!
rasa macam nak ajak En. Nazir makan di sini..
tiba² mengidam tengok Spagethi Meatball..
nasib baik kami dah kenyang..
kalau tidak..hehehe~

lepas membeli kami terus keluar..
suami Dida dah menunggu kami di Kip Mart Tampoi..
dia nak tumpang balik..dia dari Tampin..
balik ke Johor nak jumpa isteri terchenta.. ;-p

kat bawah itu lah barang² yang saya beli..
mula² janji dengan En. Nazir nak beli hadiah Azie saja..
tiba sana.. yang tak dirancang pun saya beli..hehe~
ampun kanda..dinda terlajak berbelanja..ahaks~

impian nak beli Water Dispenser berbentuk gajah pink yang comel terlaksana akhirnya..
dah lama saya nak beli gajah pink ni..tapi tangguh²..
rupanya Seed pun ada gajah yang sama..
saya letak gajah ni dalam bilik tidur..
senang malam² nak minum tak payah turun ke dapur..


saya sangat gembira berhuha² dengan kawan² baik saya ini..
harap² lepas ni dapat keluar lagi..
semenjak kahwin yang dah nak masuk 6 bulan..
ini pertama kali saya keluar macam ni dengan kawan²..
bukan En. Nazir tak benarkan..
tapi tak terrancang pula..

Alhamdulillah..En. Nazir sangat memahami..
dia tak pernah halang saya untuk jumpa kawan..
asalkan pandai menjaga diri dan status yang ada..
dia pun punya kawan..dan saya tak pernah halang dia..
ada masa kami perlu bersama kawan²..
thanks to En. Nazir~

untuk Seed dan Dida..
terima kasih kerana meluangkan masa dengan kawan awak ni..
lain kali jumpa lagi..
dan untuk kawan² yang lain..
nanti kita keluar sama² pulak ya..