Sekarang barulah saya bersemangat untuk meng’update’
semalam saya cuba untuk update tapi gambar tak boleh upload..

Hari Sabtu lepas..seperti yang kami rancang..
saya.. Dida dan Seed berjimba bertiga..
Mummy Dasy tak dapat join..
memang dia cuti tapi hubby dia takde..
dia malas nak bawa hero dan heroin dia sekali..
masing2 ada tujuan tersendiri..
saya nak belikan hadiah untuk my bff Azie..
Dida pula nak belikan hadiah untuk hubby terchenta..
Seed..saya rasa dia nak cari bag untuk baby..
saya nak ke AEON Bukit Indah..
tapi Dida pulak nak ke Angsana..
so untuk berlaku adil..
kami ke Angsana dulu..

Sampai Angsana dalam pukul 1 lebih..
parking sgt full okie..
ramai sungguh orang hari ni..
mungkin kerana ada Karnival Pengajian Tinggi..
perut saya dah berbunyi minta di isi..
maklum lah tadi tak sempat lunch di rumah..
pagi saya sibuk menolong En. Nazir membersihkan rumah..
itu yang terlambat keluar..plan asal pukul 11am..
tapi saya terlewat pula..sorry frenz..

Saya bukanlah pentingkan diri sendiri..
saya simpan dulu perasaan lapar ni..
kami terus menuju ke Silver Planet..
hajat Dida memang nak ke sana nak mencari baju untuk En. Aman..

Dida tengah khusyuk memilih baju..
dia tak sedar yang saya dok snap gambar dia ni..
adat membeli belah.bila ada yang kita suka..
mesti saiznya pula yang tiada..
at last Dida dapat pilih dua helai baju yang menepati citarasadia..


this cute Mak Buyong, Seed.. sempat gak membeli tudung..
dia pesan supaya saya tak upload gambar ni..
kerana dia tidak memakai tudung ye..hehehe~
saya bagitahu yang saya akan edit supaya cover kepala dia..
tapi bila dah edit tak nampak pula cute nya..hehehe~
ampun ye Seed..ter’upload’..


sementara menunggu Dida memilih baju..
kami pun cuci mata dalam kedai tu..
cute pulak selipar2 yang di jual ni..
colourful pulak tu..

bila dah siap Dida membeli..
kami plan nak makan di McD..
tapi harap maaf ye..semua fast food restaurant penuh..
penuh dengan orang yang nampak macam serabut kepala otak..
kami ubah plan..makan di Jusco saja..
saya masih cuba kawal lapar ni..

sampai di Food Court level 5..
kami beli sedikit makanan untuk alas perut..
goreng pisang, keropok lekor keras dan pulut berlauk..
Dida membeli vadey kegemaran dia..

kami terus menuju ke Bukit Indah..
plan asal nak makan di McD terkubur..
kerana.. penggemar Nandos ada di situ..

cerita pasal makan next entry ye..
stay tuned!