Semalam balik dari keje En. Nazir tercongok dpn tv..tgh layan lagu ape ntah..saje je saya suruh die menyanyi..die kate tak nak dah petang ganggu jiran..(dlm ati saya kate..aeh..poyo nye mamat nie) dah tak nak nyanyi dah malas nak geng..saya terus ke dapur..lapar lak perut..mase saya keluar dari dapur semula..saya tngok ade org dah pegang mic..ek ele..nak nyanyi la plak..cakap tak ting tak tu jek..hehehe~En. Nazir nyanyi lagu pe tau..lagu “Satu Penantian” by Dwen..

Ni gambar curi dari arah belakang..kalau saya amik dari depan mesti die wat muke malu² kucing..boleh tahan gak suara En. Nazir..(sape lagi nak puji kalau bukan wife die ;-p) tapi saya tak boleh puji depan die..nanti die jadi kembang kuncup plak..hehehe~

Last² saya duk depan die je dengar En. Nazir menyanyi.. (ong..ong..degede..gede) hehehe~ penat duduk die berdiri.. penat berdiri die begerak² dalam rumah..mengalahkan artis buat konsert..gambar die nyanyi ngan penuh perasan itu saya terdelete..hehe~ kalau tak mesti saya dah jaja kat blog ni.. ni pun ikutkan die tak bagi saya cite pasal ni..malu la tu konon~ geli jek! ;-p

Ok.. kat bawah ni lagu yang En. Nazir nyanyi..saya memang suke sangat lagu ni.. tapi saya tak pasti la dia tujukan untuk saya ke tak..hehehe~ kalau die tujukan untuk saya say suke sangat! (blushing saya) actually saya pernah masuk kan lirik lagu ni kat dlm blog ni mase tahun 2007 punye entry.. coz ade drama kat tv2 yang gune lagu neh..

Satu Penantian -Dwen

Kau yang ku sayang
Dari dulu, kini dan selama-lamanya
Sebelum kenal dirimu
Sebelum jumpa dirimu
Kau sering datang dalam mimpiku
Kata hatiku
Selalu membisik kau adalah milikku
Biar lama pun kutunggu
Saat kedewasaanmu
Daku tak pernah jemu menantimu
Disaat ku sendiri
Ku bayangkan wajahmu
Terkadang ku berilusi
Tentang dikau dan aku
Ku harapkan semua ini
Esok kan jadi kenyataan
Dan aku berjanji
Kan ku bahagiakan dirimu selamanya
Kuharapkan semua ini
Akan segera terjadi
Dan semoga nanti
Bukan sekadar impian belaka

Nota kaki: Update blog ni sambil layan RL3.. sangat tak puas hati coz Amir masuk final.. kenapa la pengundi tak menilai betul² lawak yang di buat oleh si Amir tuh.. lawak dia tak best langsung.. lawak yg tak de idea..orang lain penat fikir sampai botak² kepala..tapi die dpt ke final..emmm.. nasib la.. rezeki si Amir.. org kampung dia ramai yg vote gaknye.. Ape pun harap² SEPAH yang juara..kalau Amir jadi juara.. harus saya terminate ASTRO.. ;-p (emosi plak)