Pagi ni semangat nak bercerita dtg..
Cerita yg dah basi gak la ni..
Hari Isnin 1st day saya mula bekeje..
Saya tak berapa nak menyirap sgt kali ni..
Nampaknye meja saya tak bercelaru sgt..
Still boleh accept lagi sepahnye..
Tengok pix kat atas tu..
Kalau korang boleh ke terima?
Hehehe~

Ari tu gak saya dpt wedding invitation card..
Dari sorang kwn kat PTP ni..
Die ni saya kenal mase main carom last year..
Kami satu team..Team Falcon yang tumpas.. ;-p
Dah nak kawin dah si Wawa ni..
Ahad ni (1 Mac) jadi la raja sehari jek..
Majlisnye kat kg. Melayu Pandan..
Insya’Allah saya nak gi..

Lagi satu story..
Pagi ni En. Nazir nak ke Celcom Kempas..
Nak ambil kami punye USB Modem yg dah bezaman tak dpt..
Setelah disembur oleh En. Nazir..
Baru la minah tu berusaha dptkan USB Modem tu..
Kalau dengan saya die masih boleh putar² cerita..
Dengan En. Nazir.. No way! Hamik ko..hehehe~
Alkisah semalam suamiku ini telah menelefon minah itu..
Die tak marah cuma sindiran die bleh tahan pedas..
(saya dah pesan awal..jangan marah²)
Tapi die kate pedulik ape..hak kite..
Memang betul pun..saya layankan jek..
Ayat yang keluar dari mulut die..(yang saya ingat)

“Lambat lagi ke nak dapat USB Modem tu..nak tunggu Raya Cina tahun depan ke? Saya beli motor harga 2, 3 ribu boleh dapat dlm 2, 3 ari..takkan la benda ciput cam tu nak kena tunggu lame..”

Minah tu terus jadi sasau..

How to say..how to say..supplier tak hantar lagi n tak tahu bile boleh dpt”

“Kalau abang nak saya boleh bagi yg USB Huawei speed kurang sket..tapi next time leh upgrade”

“Sekejap ye.. bagi saya 10–15 mins nanti saya call abang semula”

“Saya nak ape yang saya dah bayar” balas En. Nazir..

En. Nazir menunggu dengan tak sabarnye..
Minah tu call semula..

“Ok..esok abang boleh dtg sini ambil USB Modem tu”

“Haaa..boleh pun..kat Malaysia ni bukan ade satu kedai jek..kena la usaha cari” laser En. Nazir..

Minah tu ckap pe tau..

“Sabar ae bang..jangan marah”

Hehehe~ minah ni pun satu seboleh² nak jaja Huawei die tu..
Kalau saya nak yg tu dari awal saya dah ambil..
Susah sgt ke..takkan die tak leh push supplier tu..
Maka pagi ni berjumpa la awak dengan En. Nazir..
Kalau silap cakap..maka merasa la kena fire..hehe~
Jangan die ngorat En. Nazir sudahhhh..
(saya jeles ok! ;-p)