Isyhh..bengang btul pagi ni..
Actually saya OT hari ni..
Cam tau² je yang saya jengah blog jap..
tup² tengah online..black out plak..
dari kul 10.30am td sampai kul 2.50pm..
melengas duk dlm ofis ni..

Cite Senibong dah lama saya peram..
Beratur dalam draft list..tak sempat saya nak ceritakan..
So hari saya langsai kan cerita² yang tertangguh tu..

Ok..macam yang saya rancang..
Tepat kul 5.30pm hari tu.. saya terus cabut balik..
siap² semua..then terus gi Jusco tukar baju En. Nazir..
dalam kul 7 lebih barulah kitorang gerak..
Masa on the way sempat sms Mummy Dasy..
Nak confirmkan jalan..hehehehe~
(Thanks to hubby die..tolong bagi direction..hehe)

Sampai sana dalam kul 8 lbih..
Wow..meriah gak rupenya.. tapi..
Kami agak konfius ok..kedai mane yang best..
Tak tahu mane satu yang nak di pilih..
mula² kitorang round dari mula sampai kedai hujung sekali..
Waiter n waitress kat situ dah pelawa² masuk kedai dorang..
Tapi kitorang still blur².. ada kedai orang ramai..
Ada kedai tak ada orang langsung..
Ada kakak tu dok tengok kitorang yang terpisat² bersuara..

“Dik mari cuba la.. belum cuba belum tahu”

Tapi kitorang still termangu²..hehehe
Bengang jek kakak tu..(ampun kak..)
Last² kitorang pilih Anjung Senibong..
Ramai gak orang kat sini.. dalam ati kata..
Mesti sedap gaknya kat sini..

Kitorang order la ape yang patut..
Cepat sungguh tukang masak ni masak..
Tak de la lama sangat menunggu..
Apa yang boleh saya rumuskan..(cheh..ayat cam cikgu BM)
Makanan die so so jek..tomyam die tak power langsung..
Sotong goreng tepung pun cam dah sejuk kaku..
Padahal baru order..musykil betul..hehehe~

En. Nazir complaint pasal air yang kitorang order..
Saya cam biasa belimbing..n die fresh orange..
Tapi rasanya lebih kurang jek..sampai tertukar air..hehe~
Yang membuatkan kitorang puas hati cuma..
Ikan Siakap 3 rasa die jek..memang sedap la..
Lagi satu sayur cendawan..not bad..
Kerang bakar pun biasa² jek..
Harganya semua sekali RM 60++..

Apa pun yang penting kenyang..hehehe~
First time kan tak tahu mana satu yang best..
Rasanye..kitorang terpengaruh ngan rupa kedai tu kot..
Huhu~ scenery kat sana cantik gak kan..
Tak pe la next time gi kedai lain lak..
(lupe nak Tanya kawan² yang pernah pergi ke sana)

Lepas habis makan..kitorang jalan kat jeti kat situ jap..
Saja snappy² aksi² manja ngan En.Nazir..hehehe~
Sekejap je kat situ..perut dah nak terburai..kenyang gile..
Kitorang terus balik rumah dah larat..
Dari masuk highway Pasir Gudang sampai rumah..
Saya tertido..sian En. Nazir drive sorang²..
(Sorry ae.. En. Nazir..ngantuk sangat rasenya..hehe~)

Nie la Anjung Senibong..

Cantikkan pemandangan waktu malam..
Muka kenyang..hehehe

Nie die..Juara Bertahan..hehe~

Me..Air Belimbing.. En. Nazir.. Fresh Orange..



Siakap 3 rasa..antara menu yang ok..

Cendawan goreng.. (kuahnya sedap)

Kerang bakar..

**The End**