Hari Selasa lepas En. Nazir dpt call dari Pulai Utama Management..
Diorang suruh datang ofis kat Mydin Bandar Baru Uda..
Nak bagi ticket & arrange kan ape yang patut..

So next Tuesday malam kitorang kena tunggu bas kat Skudai..
In front of Skudai Parade around 9pm..
Wahhh..dah lama saya tak naik bas ekspres..
Sejak habis study tahun 2004 dah btahun² tak naik bas ekspres..
Maklum la lepas habis study saya tak ke mana..
Kerja pun masih dalam kawasan Johor..

Mengikut kata organizer nya..
Segala macam voucher akan diberi masa dalam bas nanti..
Whatever la.. yang penting diorang dah uruskan semuanya..
Jangan kitorang dah sampai sana nanti terkapai² sudah..

Fuhhhh..tak sabar nak bercuti..
Nak menenangkan fikiran..hehehe~
Tapi before saya bercuti..kena la settle kan ape yang patut..
Sekarang ni pun saya tengah sibuk membereskan claim bos..
Semuanya saya nak siapkan cepat..
Saya tak nak nanti mood cuti saya diganggu gugat..
Biarkan “Mr. Exactly” buat kerja dia sendiri..
(saya sedang berkira² samaada nak bercerita psl “Mr. Exactly” ke tak)
Nanti saya share cerita nie..Cerita Kebengangan Sepanjang Zaman..
Semoga sepanjang saya bercuti ni..
Allah bukakan pintu hati saya untuk terima officemate sesengal ini..

Next week hanya hari Isnin je saya bekerja..
Esok nya.. saya mula bercuti sampai la Isnin depannya..
Mesti rindu nak berblogging..Rindu nak baca my favvy blog..

*** Additional story..***

Saya ada lagi satu masalah kebengangan neh..
Saya sangat bengang dgn Celcom Kempas..
Dah masuk 2wks USB Modem saya tak sampai²..
Bila saya call dia kata tunggu supplier hantar..
And bos dia pun tak pasti bila supplier boleh hantar..
Boleh ke mcm tu? Dia sepatutnya push the supplier..
Suruh supplier tu hantar cepat..takkan la tak habis² cuti CNY..
Hampeh sungguh..

Tu saja cerita bengang saya..
Cerita di Senibong in progress..😉

Ape pasal pix nie tertonggeng lak ek..hehe

maka..ucapkan selamat tinggal kpd keje² ofis utk seminggu..