Soto Ayam.. slurrrrpppp..

Tadi saya n Geng Makan² (me, Aien, Mint & Kak Linda~new member)
gi lunch kat Kedai Talip..Kat ne tu..haaa kat Pekan Gelang Patah..
(mentang² bonus dh msuk..trus je nak mkn luar..hehehe~)
Lame sungguh rasenye saya x makan Soto kat sini..
Saya mmg suke mkn Soto..yg kat sini pun best sotonye..
Nasi ayam pun die ade jual..pun best gak la..
tiap² ari msti ramai pelanggan kat sini..

Walaupun mknan yg dijual best..
Tapi ade gak yg x bestnye kat sini..
Nak tau ape? waitress die yg x mesra alam..
Yg pelik nye kalau customer lelaki die leh snyum meleret..
Kite yg same² pompuan die nk snyum pun fkir 500x..
Ade ke patut.. kalau amik order cam nk x nak jek..
Kitorang makan byr tau..bukan makan free..
Bengang jek kan..

Tapi td ade keajaiban dah blaku..
Die leh tersnyum ngan kitorang..
Rase cam mimpi la plak..hehehehe~
Maybe dah lame x tngok muke kakak² nie kot..
Bagus la kalau cam tu dik oi..
Next time akak dtg lagi jgn wat muke asam kecut tu..
Hilang terus selera makan nie..
Walaupun mase tu Akak tgh lapo gile..
Mcm² ragam manusia kat dunia nie..
Sabo je la..

Saya pun malas nk layan prangai minah tu..
Baik saya makan lg bagus kenyang perut..
Wat tambah dosa jek..nie pun dah btambah dosa..hehehe~
Coz dah tesebarkan cite kat blog nie..hehe~
Layankan aje la yek!

Peace!

Nota kaki: Tak baik sombong² tau.. nanti cpt tua..hehehe~