Hari Sabtu lepas awal² lagi..
Saya dah book en. Nazir..
Utk ape? emm..utk ajak breakfast..
Breakfast roti canai kat 1 of my favvy kedai makan..
Tibe² tekak saya rase teringin nak makanroti kat sane..
After had our breakfast..saya pun ajak gi Best Mart jap..
Saje ajak survey Celcom Broadband..hehehe~
Kitorang sampai around 10am ler..
Kedai pun lum semua bukak..hehehe~
Over sungguh..n kedai yg nak dituju pun lum bukak..
Kitorang kena tunggu sampai kul 11am..
Hahaha~ padankan muke..
Bile dah bukak je..saya pun terus la dptkn info²..
Promo yg saya nak tanye tu xde lak kat situ..
Chinese lady tu suruh kitorang gi survey kat Sutera Mall..
Dah terlanjur keluar tu kitorang teruskan gak ler..
Walaupun en.nazir belum tido after Nite shift..hehehe~
Die yang rela..saya x paksa.. ;-p
Dah survey n dah tau price kitorang pun mkn dulu..
Sempat gak survey² lappy..
Emmmm..tu nanti dulu la..economoney la.. hehe~
Pas tu saya ikut en.nazir gie Taman Perling..
Cam biase la nak cari alat² memancing die..
Saya malas nak masuk kedai tu..
Coz tgh kekenyangan x larat plak rasenye..
Duk ler menunggu about half an hour kt dlm keta..
Menyirap gak rasenye..tapi saya relax jek..hehehe~
Rupe²nye die beli Power Roller utk joran baru die..
Suke ati awak ler en.nazir..janji bahagia..
Layannnnnn..

Nie ler kedai nye..sape² kaki pancing..bleh la survey² kat sini..

walaupun penat tunggu tapi sempat lagi..hehehe~

His new power roller.. Brand: Shimano Model: Sienna4000FB Cost:RM150